23.11.2009

Bekaret

"Evlilikte kadında bulunması gereken vasıflar arasında ’bekaret’ de sayıldı. Buna göre Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir davada kadının bakire olmadığı gerekçesiyle evliliği geçersiz saydı. Karar kocanın beyanına göre alındı."



.....


"Bu karar 5 üyeli dairede 3 üyenin oyuyla alındı. Karara karşı çıkan iki üye yazdıkları karşı oy yazısında, kadının bakire olduğu yönünde aldığı doktor raporuna dikkat çekti ve “Tıbbi bulgular karşısında davacı tanıklarının soyut ifadelerine dayanılarak davalının bakire çıkmadığının kabulü olanaksızdır” diyerek yerel mahkemenin boşanma kararının onanmasını istediler. Yani bu iki üye de esas olarak bakireliğin kadında bulunması gereken bir vasıf olduğu yönündeki diğer 3 üyenin görüşüne itiraz etmedi, sadece kadının bakire olduğunu söyleyen raporun göz önüne alınması gerektiğini savundu."


Er milleti, namusu zara bağlayıp durdukça, kız milleti de zarı korumak adına anal seks yapıyor. Pek çok erkeğin elinde arkası yol geçen hanı olmuş bakire kızlar var ve işin aslı bunu hakediyorlar. Günün alkışı erkeğe hak ettiğini veren bakire kızlara gelsin.

 
Bu yazı daha önce Esrik Öfke blogunda yayımlanmıştır. Kendisine yayımlama izni için teşekkür ederiz.

5 yorum:

hayalperest.im dedi ki...

OHA!!!!!

Başak BAŞOL dedi ki...

Bunun gerçek olmadığını umut etmekten başka çarem yok sanırım.Kadınlarımız hala cinsel tema,erkeği tatmin etmeye yarayan bir et parçası.Bütün evlilik hayatı boyunca birincil vazifesi de bu, yargıtay da ki kanun adamlarına göre sanırım.

Yazık,gerçekten çok yazık!!!

efsa dedi ki...

Aynı haberi bir köşeyazarı habertürk gazetesinde ele almış. 23kasımda...

Altuğ bilmiyorum ama bir araştırayım bakalım.

Gezgin dedi ki...

İnternet'te turlarken sizin gibi bloglara, insanlara rastlamak çok mutlu ediyor gerçekten. Ama size karşın

http://www.orjinaldelikanli.com/2009/05/delikanli-icin-bakire-kiz-olayinamus.html

şöyle yazan insanlar da var maalesef. Kadınları "eşya" olarak görme zihniyeti nereye kadar sürecek acaba.

Bağlantısını verdiğim yazı için de bir şeyler karalarsınız belki.

Adsız dedi ki...

Erkeklerin genel düşünce şekli, ''Abi 22me geldim hala bakirim.'', ''Kızlar bana mutlaka vermeli.'' vs. Birgün 35 yaşında bir adamla netten konuşuyorum, ki kendisi bana 27yim demişti, ben 22mde bakirliğiimi bozdum, hem de genelevde dedi. Buna üzülüyormuş. Çirkin diye kızlar ona ''vermiyormuş.'' Adamın derde bak. Sonra ben de daha önce ,yaşamadığım halde, cinsel birliktelik yaşadığımı söyledim. Bu seferde bana hakaretler savurdu.Yoldan geçerken biri, abi ben bu kızı ''bozdum'' derse, ne olurmuş. Genel mantık bu işte. Aman ben her kızı elden bir geçireyim, ama evlendiğim kız el değmemiş gonca. Gerçekten sinirleniyorum. Benim annem yıllarca şiddet gördü eski eşinden, hala bana karşı toplum düşünceleri ile gelir. Demiyorum ki, evlenmeden önce desteğini versin, ama hala o erkektir, yapar mantığında. Bu konuda uzun uzun düşünemiyorum. Kadın yaptığımı anlaşılır, erkek de bu yok olayına da artık dayanamıyorum. Ama biriyle bile birlikte olmak isteseniz, bu karşıdaki erkek için bazen zafer oluyor. Ben nice kızlar biliyorum, bakireliğini vermesin diye kendi kendini zardan kurtaran. Ben de öyle yapacağım bu gidişle, tabii vajinusmusumu yenersem. Zaten ondan da ötesi yok.

Özgür irade meselesi bir yerde. Kadınlar olarak kimse kendine saygısını yitirmesin, ama lütfen kullandırtmasın da. Ayrıca, bu madde 287yi belirtmeniz çok iyi olmuş. Teşekkür ederim.