16.07.2009

İçimde Yaşayan Küçük kız..

Koca koca adamların tacizlerinden, laf atmalarından nefret ediyorum.
1 yıl önce...Okula yakın bir ilçeye gidiyorum. Garaja gitmek için mezarlığın yanından geçmek zorundayım..
Korkuyorum aslında. Ama anayol var koskocaman diye düşünüyorum. Kimse bir şey yapamaz(!)
Saat sabahın 10'u. Karşıdan bir adam geliyor. Orta yaşlı, kısa boylu bir adam. Dikkatli dikkatli bakıyor bana, önemsemiyorum. Geçip gidiyor.
Hızlı hızlı yürüyorum lakin sokakta yürürken hep hızlı ve telaşlı görünürüm.
Birden kalçamda bir el hissediyorum. Dönüp bakıyorum, o herif. Pis pis sırıtıyor. Bakıyorum; etrafta kimsecikler yok yalnızım, korunmasızım..
'Defol git' diyorum gözlerimden yaşlar akarken. 'Cehennemin dibine git!!' Dizlerim titriyor.. Az ilerde oturuyorum mezarlığın duvarına, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..
Tam 1 yıl sonra gene aynı yol okula, sınava gidiyorum bu sefer. Kırklı yaşlarda, iyi giyimli bir adam dikiliyor yolun başında. 'Birini bekliyor herhalde' diye düşünüyorum. Geçiyorum yanından.
10-15 adım sonra arkamda olduğunu fark ediyorum. Dönüp bakıyorum, yakınımda. Eli malum bölgede, orayı sıvazlıyor. Yolun sağına geçiyorum, o da geçiyor. Korkuyorum. Arkamdan sesleniyor. 'Bir kere ver nolur, bir kere s.kiyim o g.tünü'.. 'Lanet olsun' diyorum. Kadınlığımdan nefret ediyorum onda ve tanrıdan beni kadın yaratıp bunları yaşamamı sağladığı için.. Bu sefer cesaretliyim lakin. Duruyorum, hevesleniyor hayvan. Yaklaşıyor. Telefonu çıkarıp polisi arıyor numarası yapıyorum. Aramıyorum halbuki. Onlar gelip, herifi bulup, ben şikayetçi olana kadar akşam olacak ve ben sınava giremeyeceğim muhtemelen.
Telefonu kulağıma koyuyorum. 'Tamam' diyor 'tamam arama lütfen, gidiyorum.' O kaçıyor ve ben kurtuluyorum.
Böyle erkekler bedenimden nefret ettiriyorlar beni. Göğüslerim yüzünden laf atıyorlar. Ben onlarla bebeğimi besleyeceğim, onu doyuracağım. Bundan daha güzel daha masum bir şey var mı..? Kalçama laf atıyorlar. Kendi g.tleri yok mu.? Madem bu kadar ilgi duyuyorlar o zaman kendi hemcinslerinde de var aynısı.
Belki bir kadın gibi görünüyorum. Ama ben hâlâ küçük bir kızım. İçimde yaşayan küçük bir kız var. Her böyle olay yaşadığımda o küçük kızı biraz daha öldürüyorlar..

3 yorum:

cesetizleri dedi ki...

O kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki. Biz sustuğumuz için etkilenmediğimizi, hatta zevk aldığımızı düşünenler var.
Anlatacağız, yaşadıklarımızın bize etkilerini anlatacağız.
Çok geçmiş olsun :(

biggeee dedi ki...

tesekkür ederim.Cesaret edip azcık ses çkarsak bile sadece 'kadın' olduğumuz için haketmiş oluyoruz bunları.çünkü erkekler her şeyi yapabilir

Adsız dedi ki...

Bi kere ver ne demektir ya? Tum tacizcilerin cuku kopsun isallah, tanrim senden tum dilegim bu.

Telefonla konusma numarasini o kadar sik yapmistim ki liseye giderken, ben bile inanmistim artik telefonda biri olduguna..

Kimi zaman beni almaya gelen babam, abim, bazen hemen ust sokakta bekleyen arkadas grubum, vs..